نظاره بارش شهابی برساوشی در رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی تبریز

۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۲ کد : ۷۴۶۷ اطلاعیه ها

به گزارش شهریار، جواد ابراهیم زاده، کارشناس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی و مسئول افلاک نمای دانشگاه تبریز با بیان اینکه 53 نفر از عکاسان، پژوهشگران و منجمان آماتور شامگاه یکشنبه هفته جاری با حضور در رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاه تبریز به نظاره بارش شهابی برساوشی نشستند، اظهار کرد: این برنامه از سوی پژوهشکده فیزیک و ستاره شناسی دانشگاه تبریز و با همکاری شهرداری تبریز برگزار شد.

وی افزود: بارش شهابی بَرساوُشی پدیده‌ای سالیانه است که از توده‌ی ذرات به‌جامانده از دنباله‌دار سوئیفت تاتل به‌وجود می‌آید. این پدیده که از ۲۷ تیر تا سوم شهریور ادامه دارد، در نیمه‌شب ۲۱ و ۲۲ مرداد به اوج خود می‌رسد و افراد با حضور در مناطق مناسب می‌توانند ۶۰ تا ۷۰ شهاب‌سنگ را در هر ساعت مشاهده کنند.

مسئول افلاک نمای دانشگاه تبریز با بیان اینکه رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاه تبریز یکی از مناسب ترین امکان برای رصد این پدیده است، ادامه داد: عکاسان، پژوهشگران و منجمان می توانند با حضور در این رصدخانه، این پدیده را به تصویر بکشند.

گفتنی است، رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی در 45 کیلومتری جنوب شهر تبریز بر فراز کوه بلیندی واقع شده است

لینک خبر

عکس