برگزاری مراسم روز نجوم

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۹۵۷۷ اخبار تصویری اطلاعیه ها
برگزاری مراسم روز نجوم

ویژه برنامه‌ی هفته‌ی جهانی نجوم  با حضور بیش از چهار هزار بازدید کننده در پژوهشکده‌ی فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این ویژه برنامه با حضور دکتر متفکر آزاد نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و دکتر شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز  برگزار شد.

از جمله‌ی برنامه‌های اجرا شده در این ویژه برنامه، می‌توان به برگزاری سخنرانی‌های علمی، رصد ماه و خورشید، بازدید از غرفه‌های مختلف با موضوعات مرتبط با علم نجوم، مسابقه‌ی نقاشی کودکان، بازدید از افلاک‌نمای دانشگاه و در نهایت برگزاری جلسه‌ی پرسش و پاسخ علمی با حضور اساتید و کارشناسان علم نجوم اشاره کرد.

برگزاری برنامه‌ی رصد ماه در تفرجگاه عینالی تبریز آخرین برنامه‌ی هفته نجوم دانشگاه تبریز بود که شامگاه پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه با استقبال پرشور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

( ۱ )