جذب محقق پسا دکتری : بیو فوتونیک

۱۵ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۵ کد : ۵۷۰۳ اطلاعیه ها
در قالب تسهیلات اعطایی معاونت فناوری ریاست جمهوری به جناب آقای دکتر حبیب تجلی، آزمایشگاه بیوفوتونیک پژوهشکده‌‌ی فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز ..

ثبت نام به اتمام رسیده است

جذب محقق پسا دکتری

در قالب تسهیلات اعطایی معاونت فناوری ریاست جمهوری به جناب آقای دکتر حبیب تجلی، آزمایشگاه بیوفوتونیک پژوهشکده‌ی فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز با همکاری مرکز تحقیقات ریز فناوری دارویی و آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اقدام به جذب یک نفر محقق پسا دکتری با مدرک دکتری تخصصی در یکی از رشته های شیمی، بیوشیمی و داروسازی جهت همکاری در زمینه‌ی " آماده سازی سطوح تراشه‌های حسگرهای زیستی نوری به منظور آشکارسازی بیومارکرهای بیماری‌های مختلف" نموده است.

مدارک مورد نیاز:

• رزومه‌ی تحصیلی و کاری
  • توصیه نامه از دو نفر از اساتید

داوطلبان لازم است مدارک فوق را تا تاریخ 08/02/96، از طریق ایمیل  biophotonics@tabrizu.ac.ir  ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که از تاریخ اخذ مدرک دکتری داوطلبان بیش از سه سال نگذشته باشد.

( ۳ )