برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی ۹۶

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۱ کد خبر : ۶۳۱۳ اخبار تصویری اطلاعیه ها

جلسه معارفه دانشجویان ورودی 96 پژوهشکده در تاریخ 17/7/96 با حضور تمامی دانشجویان و اعضای محترم هیات علمی در آمفی تئاتر پژوهشکده برگزار شد. در این برنامه ابتدا آیاتی از کلام اله مجید و سپس سرود ملی پخش شد و سپس آقای دکتر عسگری به معرفی پژوهشکده فیزیک و اهداف در نظر گرفته شده و برنامه های آن و گروههای آموزشی پرداختند. در ادامه آقای دکتر احمدی ، معاون پژوهش و فناوری، به معرفی آیین نامه های آموزشی پرداختند. سپس آقای دکتر خوش سیما مسئول کمیته ایمنی و بهداشت پژوهشکده در مورد لزوم توجه به موارد ایمنی در آزمایشگاه و برگزاری کلاسهای ایمنی و بهداشت پزوهشکده به ایراد سخنانی پرداختند. در پایان ضمن پخش کلیپی از فعالیتهای صورت گرفته در پژوهشکده طی سالهای اخیر دکتر شجاعی، مشاور فرهنگی پزوهشکده در مورد برنامه های مد نظر فرهنگی و ورزشی در پژوهشکده صحبت کردند و برنامه با پذیرایی از حاضرین به اتمام رسید.