گارگاههای آموزشی Lumerical Solution

۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۷ کد خبر : ۴۲۷۳ اخبار تصویری اطلاعیه ها
مقدماتی ۱۶ آذر و پیشرفته ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - مهلت ثبت نام تا ۱۴ آذر تمدید شد.

به دلیل کاربردهای فراوان و استقبال روزافزون، پژوهشکده فیزیک در نظر دارد کارگاههای آموزشی نرم افزارهای شبیه سازی افزاره های نانو با نرم افزار Lumerical Solution را با همکاری پارس اپتیک، مرجع تخصصی فوتونیک و اپتوالکترونیک، برگزار نماید. این کارگاهها در دو بخش مقدماتی و پیشرفته و طی دو روز برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد عناوین کارگاها لطفا به آگهی های زیر مراجعه نموده و سپس فرم پیش ثبت نام الکترونیکی را تکمیل نمایید.

تاریخ برگزاری کارگاهها: مقدماتی سه شنبه 16 آذر و پیشرفته چهارشنبه 17 آذر

مکان برگزاری: پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز

هزینه های ثبت نام هر کارگاه(مجزا): ثبت نام دانشجویی :100 هزار تومان و غیر دانشجویی: 150 هزار تومان

علاقه مندان می توانند به فراخور نیاز  در یکی ازکارگاهها یا هردوی آنها شرکت نمایند.

هزینه ها شامل هزینه های مرتبط با مدرسین مدعو و پذیرایی است.

چهل درصد هزینه ثبت نام (به منظور شرکت در یکی از کارگاهها یا هر دو کارگاه)به عنوان پیش پرداخت دریافت خواهد شد.

آدرس ایمیل جهت تماس :riapa@tabrizu.ac.ir

مهلت ثبت نام :14 آذر 1395

جهت پیش ثبت نام  به لینک زیر مراجعه فرمایید:

ملاحظات:

در صورت عدم تشکیل کارگاه ( به هر دلیل ) مبلغ دریافت شده جهت پیش ثبت نام عودت داده خواهد شد.

در صورت انصراف از شرکت در کارگاهها هزینه پیش ثبت نام مسترد نخواهد شد. لذا در انجام پیش ثبت نام دقت فرمایید.

پذیرش و تکمیل ثبت نام (پرداخت نقدی مابقی هزینه) : روزهای کارگاه 8:30 صبح

برنامه زمانی کلاسها : بخش نظری 9 الی 13- بخش عملی 14 الی 18 - درهر بخش نیم ساعت به استراحت و پذیرایی اختصاص خواهد یافت

ناهار در فاصله زمانی 13الی 14  در محل پژوهشکده سرو خواهد شد.

آوردن لپ تاپ شخصی الزامی است.

برای تکمیل ثبت نام در روز کارگاه امکان استفاده از کارتخوان وجود ندارد.

شماره تاکسی تلفنی دانشگاه :برادران 04133393030 خواهران 04133393290

لیست ثبت نام کنندگان تا این لحظه

مشگین قلم ۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۳
با سلام. لطفا در صورت امکان زمان کارگاه ها را به آخر هفته (4شنبه و 5 شنبه) تغییر دهید. چون با کلاسهای درسی دانشگاهها تداخل دارد
پاسخ مدیر سایت ۰۲ آذر ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۱

با سلام

روزهای سه شنبه و چهارشنبه با پیشنهاد دانشجویان تعیین شده است.

مقدم ۰۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۴
با سلام.من دانشجوی دانشگاه ازاد تبریز هستم.برای گرفتن کد برای تخفیف دانشجویی چه اقدامی لازم است؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۶

کد تخفیف مخصوص اعضا پارس اپتیک می باشد.

hatef ۱۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۷
سلام من پیش ثبت نام رو انجام دادم برای دو روزه کی باید برا تکمیل ثبت نام بیام؟همون روزه کارگاه میشه؟پول نقد باید بیاریم یا با کارت هم میشه پرداخت کرد؟ما بقی هزینه برا دو روز چقدر میشه دانشجو آزاد تبریز هستم 60 تومن هم پرداخت کردم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۷

با سلام.

ثبت نام نهایی همان روز تشکیل کارگاه خواهد بود. پول نقد باشه لطفا ما اینجا کارت خوان نداریم. هر روز کارگاه 100000 تومان برای دانشجویان می باشد شما باید 60000-200000 = 140000 پرداخت کنید.